Nailcenter Keyola.
Nailcenter Keyola werd in 2006 opgericht door Daria Adriaens. De zaak is vandaag een gevestigde waarde in de nagelbranche waar passie en kennis prioriteiten zijn. Sinds 2019 is Keyola hoofdverdeler van NEONAIL in België.  

NEONAIL.
NEONAIL is een merk dat in Polen ontwikkeld en vervaardigd wordt door de Cosmo Group.
Het wordt inmiddels geëxporteerd naar 38 landen verdeeld over 4 continenten en is daarmee één van de grootst en snelst groeiende merken in de nagelindustrie.
NEONAIL gels zijn dermatologisch getest en veilig in gebruik, wat wordt bevestigd door verklaringen van de wereldleider op het gebied van testen en certificering, het bedrijf Intertek en certificaten die zijn verleend door Skin Lab. Hierdoor kon elk van onze klanten zeker zijn van de veiligheid en hoge kwaliteit van onze producten.

Onze belofte. We hebben alles in huis waar je handen blij van worden! Van gelpolish die minimaal 21 dagen meegaat, tot verzorgingsproducten, elektrische tools en complete Starter Sets. Met meer dan 15 jaar aan expertise weten we op al je vragen een duidelijk antwoord te geven.

Vernieuwend. We volgen geen trends, we creëren ze! NEONAIL staat voor gedurfde kleuren en een uitzonderlijk assortiment. Met onze producten kan iedereen een eenvoudige manicure uitvoeren, niet ingewikkeld maar professioneel. Snel en eenvoudig - waar en wanneer u maar wilt!

Opleidingen
Iedereen met een hart voor kunstnagels kan zich inschrijven om een professionele nagelstyliste te worden maar ook particuliere klanten kunnen een opleiding volgen.
Bekijk hier ons opleidingsaanbod.

Toewijding.  Wij houden niet alleen van kunstnagels in a hun variëteiten, maar ook van onze community!  Voor de ontwikkeling van nieuwe producten vinden wij het heel belangrijk om rekening te houden met uw behoeften, meningen en verwachtingen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.  


 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
https://www.neonail.be/

NEONAIL Belgium

Contact: info@neonail.be
phone 0032 476 40 00 58

openingsuren
maandag: 9u00-17u30
dinsdag: sluitingsdag
woensdag: 9u00-17u30
donderdag: 9u00-17u30
vrijdag: 9u00-16u30
zaterdag: 9u00-12u30 - In augustus gesloten op zaterdag.
zondag gesloten


Jaarlijks verlof:
van 24/7 tot en met 28/7
van 15/8 tot en met 18/8
Elke zaterdag in juli en augustus

 

Headoffice Belgium

Keyola Nailcenter BV
Bruulstraat 86-9450 Haaltert
BTW: BE0899.116.556
IBAN: ING BE58 3631 9575 2340

Verkochte producten worden niet teruggenomen of geruild.

Verzending gratis:
België: gratis vanaf €75 excl btw
Nederland: gratis vanaf €120 excl btw
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.